seek solutions not excuses

Wednesday, 24 September 2014

Logo 5S Jabatan Perangkaan Malaysia Pulau Pinang

Tahun 2012 ,kira penting jgk sebab mulanya 5S..sblm ni dah ada plan tp xjln..lgpun dah dpt arahan..kena la buat..dok target thun depan 2013 blh dpt sijil 5S. insyaallah boleh, berkat kerjasama semua rakan2 aku..
Aku selalu ja kena jadi AJK..xkira la apapun..selalu kena..xtau la. dah la jadi AJK Kelab Sukan...dlm 5s pun kena jugak jadi AJK latihan...mungkin pasai aku rajin kot..hehe..xpa la..aku terima ja..buat sebaik mungkin..
Nk buat 5S ni kena la ada logo kan..aku pun amik la bahagian..tu pun last minit ja..aku buat 2 logo..tp aku letak nama kawan aku sorg lagi...kot2 dia menang..tumpang seronok la..masuk ni pun xpikiaq menang..suka2 saja..

Tp nk jadi story..dua2 logo yg aku buat tu menang weh..laa...nk gelak plak...Alhamdulillah..dpt jgk sijil dan plak..xdk duit la..xpa..yg penting enjoy..kawan aku pun dpt jgk ..mula2 ramai xtau..lama2 dah bagitau yg dua2 tu rekaan aku..xla bangga sgt pun..aku ikhlas la..apapun terima kasih di atas ucapan yg diberikan..
Tu logo yg 'kami' buat..cantik kan? cantikkkk!!!! kalu masuk bertanding antara negeri mesti menang nih..heheeeh...konpiden..

No comments:

Post a Comment